FHL geplisseerd gordijn


Zacht en soepel

VELUX plissé gordijnen helpen u in uw kamer een speciale sfeer te creëren. Het gordijn is eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie in het dakraam stop kunt zetten.

De juiste tinten

U kunt de juiste tinten voor in uw interieur kiezen uit een uitgebreide collectie van 20 kleuren. Het stijlvolle Slim Design ontwerp wordt gekenmerkt door een slanke aluminium zijgeleiding.

Eenvoudig te reinigen

VELUX plissé gordijnen zijn gemaakt van lichtdoorlatend polyester met een coating. Ze zijn hierdoor eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.

Voor bescherming tegen de warmte adviseren wij u ook een buitenzonwering of een rolluik aan de buitenzijde van uw dakraam te plaatsen.

Ook voor de VELUX lichtkoepel

Heet u een VELUX lichtkoepel in huis, maar wilt u het binnenvallende daglicht soms verzachten? Dat kan met de elektrisch te bedienen plissé gordijnen speciaal voor de VELUX lichtkoepel. Hiermee verzacht u het binnenkomende licht en verhoogt u de isolerende werking.

Isolerende werking

Tijdens het stookseizoen kunt u “koudeval of koude straling” direct onder het dakraam voelen. Wist u dat het plissé gordijn in gesloten toestand de warmte-isolatie van uw dakraam verhoogt tot wel 34%? Hierdoor ervaart u vooral ’s avonds en in de winter minder koude onder het dakraam en wordt uw binnencomfort verhoogd.

Producteigenschappen

Verzacht het binnenkomende daglicht en zorgt voor kleurrijke effecten op vloer en wand.

Nieuw! Plissé gordijn met flexibele positie (type FHL**) Het gordijn kan naar iedere willekeurige positie in het dakraam verschoven worden

Voorzien van Slim Design

Eenvoudig in enkele minuten te monteren met ons unieke Pick&Click!® systeem

 

 

 

 

terug naar overzicht

UA-28849238-1