Raamdecoratie

ZIL1

Om het beste uit uw raamdecoratie, zonwering of rolluiken te halen…

VELUX biedt een aantal nuttige accessoires om de bediening van uw raamdecoratie- of zonweringsproduct nog comfortabeler te maken.

Kiest u voor handmatige bediening en is uw dakraam buiten handbereik geplaatst? Dan zijn er koordbedieningen en bedieningsstangen beschikbaar. Tegen een minimale investering kunt u uw hoger gelegen dakramen en raamdecoratie eenvoudig bedienen.

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de op afstand bediende raamdecoratie (elektrisch of SOLAR).

Afstandsbediening

Bijna alle raamdecoratie- of zonweringsproducten van VELUX zijn in een elektrische/solar uitvoering leverbaar. U kunt VELUX raamdecoratieproducten en rolluiken eenvoudig aansluiten op uw INTEGRA® dakvenster, zonder extra bedrading te trekken. Sluit het product aan op uw INTEGRA® dakvenster en uw afstandsbediening zal deze producten eenvoudig en snel vinden en in het menu plaatsen.  Wanneer uw afstandsbediening de producten gevonden heeft, kunt u ook deze personaliseren en in groepen plaatsen. Daardoor is het mogelijk de producten met een sneltoets te bedienen. Ongeacht waar u zich bevindt in de woning kunt u zo de toetreding van daglicht reguleren met één druk op de knop, zonder uit uw stoel te hoeven komen.

U kunt uw handmatig bediende dakramen met behulp van opbouwsets na montage afstandsbediend maken (elektrisch of op zonne-energie). Bedien uw dakramen en raamdecoratie met een druk op de knop van de afstandsbediening.

UA-28849238-1