Vergunningsvrije BASkapel met VELUX dakramen


Deze dakkapeloplossing met de originele VELUX dakramen is in de meeste gevallen vergunningsvrij, ook aan de voorzijde van uw woning. Een vergunning is mogelijk enkel nodig bij speciaal vastgestelde welstandseisen, monumentale panden en woningen die onder beschermd dorps- of stadsgezicht vallen. De vergunningsvrije BASkapel met VELUX dakramen kan binnen nagenoeg alle dakhellingen worden geplaatst.

VELUX dakramen, raamdecoratie, buitenzonweringen en rolluiken
Omdat de VELUX dakramen in deze dakkapeloplossing altijd schuin liggen, heeft u een veel mooiere daglichtinval dan bij een traditioneel dakkapel met verticale ramen. En dat terwijl u net zoveel extra loopruimte creëert! Tevens heeft u de mogelijkheid bijna elk type VELUX dakraam te kiezen. Van blank afgelakte tuimelvensters tot onderhoudsarme dakramen op zonne-energie.

Alle VELUX dakramen zijn voorzien van ventilatiekleppen. Hiermee verhoogt u de ventilatiemogelijkheden in uw woning. Zelfs als de dakramen gesloten zijn! Daarnaast kunt u de dakramen gemakkelijk van binnenuit reinigen dankzij de standaard schoonmaakstand.

Een ander groot voordeel is dat alle VELUX raamdecoratieproducten, rolluiken en buitenzonweringen toegepast kunnen worden op de dakramen. Zo kunt u het binnenkomend daglicht reguleren, temperen of de zolder verduisteren. Hiermee zorgt u voor een comfortabel binnenklimaat op zolder.

U kunt de BASkapel  in onze showroom bekijken en zelf zien, hoe verrassend veel ruimte deze oplossing biedt.

UA-28849238-1