DFD verduisteringsgordijn plus plissé


Totale verduistering en kleurijke effecten

Verduister uw kamer met een VELUX verduisterend rolgordijn – ideaal voor als de kinderen naar bed moeten of wanneer u overdag wilt rusten. Wilt u het daglicht slechts verzachten? Gebruik dan het plissé gordijn.

Eenvoudige montage

De montage is snel en eenvoudig, omdat ze perfect passen op ieder type VELUX dakraam. Dankzij het nieuwe Slim design systeem kunt u elk verduisterend rolgordijn eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie in het dakraam stopzetten. En het plissé gordijn zit er af-fabriek aan gemonteerd.

Ruime keuze

Er is een uitgebreide collectie kleuren en dessins, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Warmtewering

Voor bescherming tegen de warmte adviseren wij u ook een buitenzonwering of een rolluik aan de buitenzijde van uw dakraam te plaatsen.

Isolerende werking

Tijdens het stookseizoen kunt u “koudeval of koude straling” direct onder het dakraam voelen. Wist u dat het verduisterend rolgordijn in gesloten toestand de warmte-isolatie van uw dakraam verhoogt tot wel 33%? Een plissé gordijn kan dit zelfs tot 34% verhogen. Hierdoor ervaart u vooral ’s avonds en in de winter minder koude onder het dakraam en wordt uw binnencomfort verhoogd.

Producteigenschappen

Geniet van optimale verduistering.

Standaard plissé gordijn voor het verzachten van het daglicht.

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurencombinaties en dessins.

Eenvoudig in enkele minuten te monteren met het unieke Pick&Click!® systeem

terug naar overzicht

UA-28849238-1